Haal uw rijbewijs in stijl in Dinxperlo met een Mazda 3 skyactive

Informatie aanvragen
Rijbewijs in stijl

Bent u benieuwd naar de rijopleidingen, tarieven en mogelijkheden die Autorijschool Robert te Grotenhuis in Dinxperlo u biedt? Klik hieronder direct verder voor het overzicht van rijopleidingen of vraag meer informatie aan door middel van het contactformulier.

Kenmerken rijschool

Autorijschool Robert te Grotenhuis geeft rijlessen voor

 • Rijbewijs B, personenauto's
 • Rijbewijs BE, personenauto's met aanhanger (3500+ kg)

Het volledige rijlessenpakket bestaat uit

 • Lessen in een Mazda 3   150 pk diesel
 • Lessen in handgeschakelde lesauto
 • Losse rijlessen
 • Theorielessen (online)
 • Voorbereiding op CBR-examen
 • Tussentijdse toets
 • Faalangstbegeleiding
 • Versnelde rijopleiding / spoedopleiding
 • Opfriscursus autorijden / rijvaardigheidstrainingen
 • Rijtestbegeleiding ouderen 

Rijtestbegeleiding

Vanuit de overheid is bepaald dat autobestuurders vanaf hun 70ste levensjaar minimaal elke 5 jaar een medische keuring moeten ondergaan om het rijbewijs te kunnen verlengen.

Deze keuring is bedoeld om ouderen blijvend veilig en verantwoord aan het verkeer deel te laten nemen. Tijdens deze keuring heeft u onder andere te maken met de gemeente, het CBR en eventueel met artsen naar wie het CBR u kan doorverwijzen. Geadviseerd wordt om na de herinneringsbrief van de RDW op tijd te beginnen met deze keuring.
Autorijschool Robert te Grotenhuis heeft hier veel ervaring mee en beschikt tevens over het BROEM-ritbegeleider Certificaat dat staat voor Breed Overleg Ouderen en Mobiliteit. Samen met de instructeur wordt tijdens deze zogeheten rijtestbegeleiding besproken op welke punten u moet letten en wordt u precies verteld wat u bij het CBR kunt verwachten.

Medische keuring verlenging

Het kan voorkomen dat er naast een medische keuring alsnog een rijtest zal plaatsvinden. Dit houdt in dat u met een medewerker van het CBR een stukje gaat rijden, waarna u wordt beoordeeld. In deze situatie wordt aangeraden u te laten begeleiden door de instructeur. Robert te Grotenhuis heeft veel ervaring met deze rijtesten en kan u goed adviseren voor de hoogste kans van slagen.

Bent u benieuwd hoeveel rijlessen u het beste kunt nemen voorafgaand aan de rijtest bij het CBR of wilt u meer informatie over deze rijtestbegeleiding en de kosten hiervan? Neem via het volgende formulier contact op.

Contactformulier

Prijzenoverzicht

Rijles per uur                      

Theorie-examen                via CBR inplannen

Praktijkexamen                 €230

Machtig uw rijschool
Alleen de rijschool kan voor u het praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet de rijschool toestemming hebben. U geeft toestemming door de rijschool te machtigen. Kijk op de website van het CBR voor het machtigen van uw rijschool met de DigiD code. Autorijschool Robert te Grotenhuis staat onder het volgende nummer geregistreerd bij het CBR: 2230G8.

Recensies 

Auteur Gertjan op 2014.02.04: "Robert is een hele fijne rij instructeur, elke les voelde weer als een gezellig uitstapje. Hij is niet de goedkoopste, maar wel 1 van de beste, plus ook nog eens heel gezellig!"


Auteur M. op 09-07-2008: "Robert is een instructeur met een goede uitleg en veel geduld, ik heb het examen niet lang van tevoren aan hoeven vragen, dat deed hij allemaal. Bij evt. zakken kon ik erg snel nog een keer op. Verder een simpele maar goede en fijne auto die er zowel van binnen als buiten verzorgd uitziet."